Cykelside

Egebjerg Velo træner hver torsdag og hver den første lørdag i måneden.
Vi kører fra Egebjerghallen kl. 18.00. Fra 2. maj kører vi kl. 18.30. fra  5. september kører vi igen kl. 18.00.

Første lørdagstræning bliver den 1. april. Lørdagstræningen er fra kl. 7.30 hvor vi kører fra Egebjerghallen.

Torsdag er klubaften, hvor vi efter endt træning mødes i klubhuset, vi opfordrer derfor til at prioritere torsdagstræningen.
Vi forventer at køre plus minus 60 kilometer på en klubaften med et snit på ca. 29/32 kmt. afhængig af rute vejr og vind.

Lørdagsturene er forbeholdt distancetræning af en varighed på minimum tre timer.
Alle er velkomne, men det forventes at man kan indgå i træningen uden særlige hensyn.

Har du lyst til at cykle, men ikke mod på den anførte fart og distance, så opfordrer vi dig til at starte et begynderhold i klubben.
Vi står gerne til rådighed, for råd og vejledning i opstartsfasen.

Formand for Egebjerg Velo er Thomas Steen.

Klubaften er torsdag fra ca. 20.30
Du er velkommen til at prøvetræne med os 3 gange hvorefter der skal betales kontingent.

Du kan tilmelde dig holdet ved at trykke her og udfylde den efterfølgende formular

Cykel

ingen img