VIGTIG VIDEN OM DIN INDMELDELSE I EGEBJERG IF
Når du tilmelder dig i gymnastik afdelingen, bliver du registreret i begge foreningens medlemssystemer, Conventus og Kluboffice. Du får en mail om at du er registreret som fodboldspiller. Denne besked får du, da kluboffice er et system der anvendes til fodboldklubber. Der er ingen forventning om at du skal spille fodbold.
Spørgsmål her til kan rettes til Jesper Rasmussen fra bestyrelsen.
Sæson 2020/2021

Tilmelding til gymnastiksæson starter d. 31. august kl. 19.00. Tilmelding foregår på klubbens hjemmeside. Husk at have dankort klar, da betaling for sæsonen sker sammen med betalingen.

MEGET VIGTIGT: Ved tilmelding skal det være gymnasten, der tilmeldes - uanset om det er en anden fx forælder, der betaler.  Ellers kan vi ikke se, hvem, der reelt er tilmeldt holdene.

Hvorfor betaler man kontingent online?

• Ved at foretage online betaling, får vi registreret en række kontakt oplysningerne, som tidligere blev skrevet manuelt af én frivillig.
  • Der skal indberettes medlemsoplysninger til en række offentlige instanser. Ved at du som medlem selv indtaster oplysningerne, undgår vi manglende registrering eller fejlfyldte registreringer.

Hvad skal i bruge mail og tlf. nr. til?

•  Vi vil gerne oplyse medlemmer/forældre om hvad der sker i foreningen. Det kan være fra hvad der sker på dit/dit barns hold eller generelle oplysninger om foreningen.
    OBS!!! Det er derfor vigtigt du angiver PRIMÆR e-mail adresse samt korrekte oplysninger.