Sæson 2018/2019

Tilmelding til gymnastiksæson starter d. 20. august kl. 20.00. Tilmelding foregår på klubbens hjemmside. Husk at have dankort klar, da betaling for sæsonen sker sammen med betalingen.

MEGET VIGTIGT: Ved tilmelding skal det være gymnasten, der tilmeldes - uanset om det er en anden fx forælder, der betaler.  Ellers kan vi ikke se, hvem, der reelt er tilmeldt holdene.

Hvorfor betaler man kontingent online?

• Ved at foretage online betaling, får vi registreret en række kontakt oplysningerne, som tidligere blev skrevet manuelt af én frivillig.
  • Der skal indberettes medlemsoplysninger til en række offentlige instanser. Ved at du som medlem selv indtaster oplysningerne, undgår vi manglende registrering eller fejlfyldte registreringer.

Hvad skal i bruge mail og tlf. nr. til?

•  Vi vil gerne oplyse medlemmer/forældre om hvad der sker i foreningen. Det kan være fra hvad der sker på dit/dit barns hold eller generelle oplysninger om foreningen.
    OBS!!! Det er derfor vigtigt du angiver PRIMÆR e-mail adresse samt korrekte oplysninger.

Sådan får alle mest ud af træningen

Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at alle får den bedste gymnastiktime. Derfor vil vi bede alle om, at opholde sig i Cafeteriet eller omklædningsrummet indtil det bliver jeres tur til at træne. Derudover skal tilskuere, der opholder sig i hallen, sidde på tilskuerpladserne, så vores gymnaster har mulighed for at holde fokus på træningen. Vi vil gerne bede jer respektere, at al omklædning foregår i omklædningsrummene eller hjemmefra. Sko og overtøj stilles i omklædningsrummet.