Løb

Kom og løb i Egebjerg Løbeklub – Vi starter ny sæson tirsdag d. 3. Marts 2020.

Egebjerg Løbeklub er for alle, som gerne vil mødes og løbe med andre.

Vi tilbyder et 0-5 km på 12 uger hold for dig, der gerne vil i gang med at løbe.

Egebjerg Løbeklub stiller hjælpere klar, der alle er motionister og som tilsammen har en masse løbeerfaring.

Første træningsaften på 0-5 km holdet er tirsdag d. 3. Marts kl. 17.30.

Herefter træner vi hver tirsdag og slut målet er, at vi sammen deltager til Horsens Løbet d. 5. Juni 2020(Grundlovsdag). Herefter overgår deltagerne til de almindelige tirsdags samlinger i Løbeklubben.

Alle træninger starter fra Egebjerg Hallen.

Ud over 0-5 km holdet mødes rutinerede løbere, der løber mellem 5 og 10+ km også hver tirsdag kl. 17.30. Så kan du i dag godt løbe 5 km uden pause og har du lyst at løbe med os, så kig forbi hallen tirsdag d. 3. Marts, så finder vi det niveau, der passer bedst til dig.

Prisen for medlemskab af Egebjerg Løbeklub er 200 kr. årligt. Når du er medlem får du en løbe t-shirt som en del af dit kontingent. Udgift til deltagelse i diverse løb kommer ved siden af via egen tilmelding til løbene. Sæsonen løber fra 3. marts 2020 til og med februar 2021.

Vil du vide mere om løbeklubben inden første træning er du velkommen til at kontakte Marianne på telefon 25424301.

Vi glæder os til at se både nye og rutinerede løbere i Egebjerg Løbeklub.

NB: Børn under 16 år kun i følgeskab med egen voksen.

Du kan tilmelde dig holdet ved trykke her og udfylde den efterfølgende formular

BEMÆRK: Ved tilmelding oprettes du som fodboldspiller. Det er af tekniske årsager og du skal blot se bort fra dette.